Eğitim Başlama Tarihi: Öntalep Alınmaktadır. Yeterli Öntalep Oluştuktan Sonra Tarih Belirlenecektir.

Eğitim Süresi: 8 Saat / 1 Gün

Eğitim Yeri: Yemek Sanatları Akademisi Uygulaması

Eğitmen:

Maksimum Kontenjan: 10 Kişi

Eğitim Ücreti: Sivil Katılımcılar 3000 TL, Öğrenci 2700 TL (Worldkarta vade farksız 3 taksit)

 

Eğitim İçeriği: 

  • Çikolata Hakkında Genel Bilgi
  • Kakao Yağı Hakkında Bilgilendirme
  • Çikolata Yapımında Kullanılan Araç ve Gereçler
  • Çikolata Eritme Teknikleri
  • Çikolata Temperleme
  • Çİkolata Çeşidine Göre Derecelendirme, Kalıplama
  • 2 Farklı Dolgu Yapımı
  • Dolgulu Çikolata Yapımında Kabuk ve Kapak Yapımı
  • DUBAI Çikolatası Yapımı - UYGULAMA

NOTLAR:

  • Eğitimimiz uygulamalı olarak 1 gün sürecektir.
  • Kullanıcıların eğitimde kullanacakları malzemeler ücretsiz olarak temin edilecektir.
  • Eğitime tam katılım gösteren katılımcılara Selçuk Üniversitesi onaylı ve E-Devlette sorgulanabilir KATILIM BELGESİ düzenlenecektir. Fiziki belge teslimi yoktur.
  • Eğitime katılmak için bir ön şart ve yaş sınırı olmayıp pastacılığa ilgi duyan herkes katılabilir.
  • Eğitime katılmak için web sitemizden kesin kayıt olaiblir veya aşağıda belirtilen hesap numaramıza eğitim ücretini yatırarak dekontun gönderilmesi yeterlidir.

 

Hesap Bilgilerimiz:

IBAN: TR97 0001 5001 5800 7302 9593 19

Alıcı: S.Ü. Döner Sermaye Saymanlık Müd.

Tutar: Öğrenci 2700, Sivil 3000 TL

Açıklama: Ad-Soyad, TC No ve Pastacılık

NOT: Öğrenci ücreti ödeyen katılımcıların dekontla birlikte e-devlet öğrenci belgesi göndermesi zorunludur. Dekont ve öğrenci belgesi selcuksem.bilgi@selcuk.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmelidir. Dekont ulaştıktan sonra onay bilgisi ve derslik bilgisi e-posta üzerinden iletilecektir.

Bunlar İlginizi Çekebilir