Eğitim Başlama Tarihi: Öntalep Alınmaktadır. Yeterli Öntalep Oluştuktan Sonra Tarih Belirlenecektir.
Eğitim Süresi: 8 Saat / 1 Gün
Eğitim Yeri: Yemek Sanatları Akademisi Uygulaması
Eğitmen:
Maksimum Kontenjan: 10 Kişi
Eğitim Ücreti: Sivil Katılımcılar 3000 TL, Öğrenci 2700 TL (Worldkarta vade farksız 3 taksit)
Eğitim İçeriği:
- Çikolata Hakkında Genel Bilgi
- Kakao Yağı Hakkında Bilgilendirme
- Çikolata Yapımında Kullanılan Araç ve Gereçler
- Çikolata Eritme Teknikleri
- Çikolata Temperleme
- Çİkolata Çeşidine Göre Derecelendirme, Kalıplama
- 2 Farklı Dolgu Yapımı
- Dolgulu Çikolata Yapımında Kabuk ve Kapak Yapımı
- DUBAI Çikolatası Yapımı - UYGULAMA
NOTLAR:
- Eğitimimiz uygulamalı olarak 1 gün sürecektir.
- Kullanıcıların eğitimde kullanacakları malzemeler ücretsiz olarak temin edilecektir.
- Eğitime tam katılım gösteren katılımcılara Selçuk Üniversitesi onaylı ve E-Devlette sorgulanabilir KATILIM BELGESİ düzenlenecektir. Fiziki belge teslimi yoktur.
- Eğitime katılmak için bir ön şart ve yaş sınırı olmayıp pastacılığa ilgi duyan herkes katılabilir.
- Eğitime katılmak için web sitemizden kesin kayıt olaiblir veya aşağıda belirtilen hesap numaramıza eğitim ücretini yatırarak dekontun gönderilmesi yeterlidir.
Hesap Bilgilerimiz:
IBAN: TR41 0001 0001 6898 0372 4350 01
Alıcı: S.Ü. Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi D.S.İ.
Tutar: Öğrenci 2700, Sivil 3000 TL
Açıklama: Ad-Soyad, TC No ve Pastacılık
NOT: Öğrenci ücreti ödeyen katılımcıların dekontla birlikte e-devlet öğrenci belgesi göndermesi zorunludur. Dekont ve öğrenci belgesi selcuksem.bilgi@selcuk.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmelidir. Dekont ulaştıktan sonra onay bilgisi ve derslik bilgisi e-posta üzerinden iletilecektir.