Eğitim Başlama Tarihi: Öntalep Alınmaktadır. Yeterli Öntalep Oluştuktan Sonra Tarih Belirlenecektir.
Eğitim Süresi: 48 Saat
Eğitim Gün ve Saatleri: Sabah grubu: 09:30-12:30 / Öğleden Sonra 13:30-16:30
Eğitim Yeri: Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Eğitmen: Öğr. Gör. Dr. Osman ÖZER
Maksimum Kontenjan: 20 Kişi
Eğitim Ücreti: Sivil Katılımcılar 14.000 TL Öğrenci 12600 TL (Worldkarta vade farksız 3 taksit) (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
Eğitim İçeriği:
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı Sertifikalı Temel Pastacılık Eğitimi
Programın Amacı:
Programın Türü Sertifika Programı
Program Başvuru Tarihleri Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Başlama/Bitiş Tarihleri Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) 48 saat
EĞİTİM HAKKINDA
Şekli Yüz yüze örgün eğitim
İçeriği
1- Pasta Ürünleri
2-Naked Pasta Yapımı
3- Petit four
4-Doğum Günü Soslu Pastalar
5-Tart Tartaletler
6-Kek Cupcake
7-Butter Crem Ganaj Kaplama
8- Fransız Ekler
9- Paris Pres krem Puf ve sosları
10-Tatlı Kurabiye
11 -Tuzlu Kurabiye
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni
Program Kazanımları
KİMLER KATILABİLİR
-Temel pastacılık eğitimini almış olmak
-Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.
SUSEM yeterli kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. Kurs Ücreti yalnızca kurs açılamadığı takdirde iade yapılmaktadır.
Önemli Not: Katılımcılar yapılacak çalışmaya göre taze mevyeleri kendileri tedarik edeceklerdir.
Eğitim Türü: Uygulamalı Eğitim, Katılım Belgesi
Eğitim Süresi: 8
Başlama Tarihi: Öntalep Alınmaktadır.