Eğitim Tarihleri: Önkayıt Alınmaktadır

Eğitim Gün ve Saatleri: Cumartesi-Pazar 11:00-16:00

Eğitim Yeri: Turizm Fakültesi Derslik ve Mutfağı

Eğitim Süresi: 30 Saat/3 Haftasonu

Belgelendirme: Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Selçuk Ün. onaylı ve E-Devlette Sorgulanabilir Eğitim Sertifikası

Eğitim Ücreti: 3500 TL (Merkezimize gelerek ödeme yapmak isteyenler için worldkarta vade farksız 3 taksit, diğer kartlara sitemiz üzerinden vade farklı taksit imkanı)

 

Eğitmen Kadromuz:

Prof. Dr. Abdullah KARAMAN

Prof. Dr. Mete SEZGİN

Doç. Dr. Erkan AKGÖZ

Doç. Dr. Birsen BULUT SOLAK

Öğr. Gör. Dr. Osman ÖZER

 

Eğitim İçeriği:

  1. Yiyecek-İçecek Hizmetlerinde HACCP
  2. Servise Ön Hazırlık
  3. Sanitasyon
  4. Besin Öğeleri
  5. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlık
  6. UYGULAMA

Bunlar İlginizi Çekebilir