Eğitim Tarihi: Aralık Ayı Kayıtlarımız Başladı
Eğitim Saatleri: 20:00 - 22:30
SÜPERVİZYON EĞİTİMİ (ONLINE-CANLI EĞİTİM)-BU PROĞRAMA OYUN TERAPİSİ EĞİTİMİ ALMIŞ KİŞİLER KATILABİLİR
Eğitmen: Dr. Cengiz ÇELİK (S.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi, Pedagog)
Oyun terapisi Online süpervizyon eğitimimiz; kazandığınız teorik ve uygulamalı bilgilerinizin deneyimlenmesi ve bu deneyimin uzman tarafından denetlenmesi ve geri dönüt verilmesi esasına dayanmaktadır. Alacağınız eğitim ne kadar nitelikli olursa olsun, sağaltıma dayalı eğitimler süpervizyonla çok daha uygulanabilir olmaktadır.
Eğitim Cumartesi günü online ders Pazar günleri proje ödevi ve değerlendirme şeklinde işlenecektir.
Peki oyun terapisi online süpervizyon eğitimi size ne kazandıracak?
Aldığınız bilgileri gerçek vakada nasıl kullanmanız gerektiğini görerek, sağaltımda yetkinlik kazanacaksınız.
Danışanlarınızla çalışırken tıkandığınız, kaygı duyduğunuz durumlarla kendi süreçleriniz arasındaki bağı kurabileceksiniz. Danışmanlık becerileri edineceksiniz.
Danışma süreci çoğu zaman danışanların, danışmana işlenmemiş zehir aktarımıyla gerçekleşir. Bu durumda danışmanlar tükenmişlik sendromu yaşarlar. Bu eğitimle tükenmişlik sendromu yaşanmaması için gerekli olan deneyim ve önlemleri öğreneceksiniz.
Teorik ve uygulamalı eğitimler size bilgiyi kavramsallaştırırken. Süpervizyon eğitimi bu bilgilerin işlevsel ve kalıcı olmasını sağlar.
SÜPERVİZYON EĞİTİMİNDE SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?
25 saatlik süpervizyon eğitimi iki Oturum şeklinde online sistem üzerinden 20 ila 30 kişilik gruplar halinde uzman moderatörlüğünde yapılır.
İlk oturumda katılımcılar uzman tarafından gerçek vakalardan oluşan olgu sunumlarıyla oyun terapisi görüşme seanslarının nasıl başlayıp yürütülmesi ve sonlandırılması konusunda bilgilendirilir.
Bu bilgilerden ışığında uzman, katılımcılara raporlaştırmaları gereken vakalar verir.
Raporlaştırılan vakalar, süpervizyonun ikinci oturumunda uzman bu vakalarla ilgili geri dönütler vererek katılımcıların uygulama uygulama yaparak pratik geliştirmesine katkı sağlar.