ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Eğitimi

Eğitim İçeriği

Gıda üretim zincirinde bulunan herhangi bir kuruluşun, gıdanın tüketimi esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilerin aktarımının sağlanmasıdır.

 

Eğitim Konu Başlıkları

1- Gıdaların güvenilirliğini etkileyen faktörler
2-Haccp sistemi
3-Ön gereksinim programları ve destek ağı
4- Haccp sisteminin uygulanması
5-TS EN ISO22000:2005
   5.1- Kapsam
   5.2- Atıf yapılan standartlar
   5.3- Terimler ve tarifler
   5.4- Gıda güvenliği yönetim sistemi
   5.5- Yönetim sorumluluğu
   5.6- Kaynak yönetimi
   5.7- Güvenli ürün planlama ve gerçekleştirme
   5.8- Gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi
6- Sığır kesim iş akış şeması üzerinde ISO 22000 jenerik model uygulanması


Etiketler

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Eğitimi Hakkında Sorulan Sorular

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Eğitimi hakkında tüm sorularınızı bu bölümden paylaşabilirsiniz. Her eğitime ait soru cevap bölümü farklıdır. Bu yüzden sorduğunuz soru mutlaka bu konu hakkında olmalıdır.

Sormuş olduğunuz sorulara uzmanlarımız veya bu konuda bilgi sahibi diğer üyelerimiz yanıt verebilir.

Soru Sormak İçin

Prof. Dr. Ümit GÜRBÜZ
  • Kurs Tarihi : Yeterli başvuru sayısına ulaşınca eğitim başlayacaktır.
  • Kurs Süresi :
    16 Saat / 1 Haftasonu
  • Kurs Gün ve Saatleri :
    Haftasonu-09:00-17:00
  • Kurs Yeri :
    Sürekli Eğitim Merkezi
  • Kurs Fiyatı :
    S.Ü. Mezunları - 400 TL
    Diğer katılımcılar - 450 TL
Eğitimi Paylaş: