ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Eğitimi

Eğitim İçeriği

Gıda üretim zincirinde bulunan herhangi bir kuruluşun, gıdanın tüketimi esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilerin aktarımının sağlanmasıdır.

 

Eğitim Konu Başlıkları

1- Gıdaların güvenilirliğini etkileyen faktörler
2-Haccp sistemi
3-Ön gereksinim programları ve destek ağı
4- Haccp sisteminin uygulanması
5-TS EN ISO22000:2005
   5.1- Kapsam
   5.2- Atıf yapılan standartlar
   5.3- Terimler ve tarifler
   5.4- Gıda güvenliği yönetim sistemi
   5.5- Yönetim sorumluluğu
   5.6- Kaynak yönetimi
   5.7- Güvenli ürün planlama ve gerçekleştirme
   5.8- Gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi
6- Sığır kesim iş akış şeması üzerinde ISO 22000 jenerik model uygulanması

 

 

Ödeme İçin Hesap Bilgisi:

Vakıfbank Kampüs Şb. KONYA,

IBAN: TR97 0001 5001 5800 7302 9593 19 Nolu

S.Ü. Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü

Açıklama kısmına; Kurs adı, kursiyer adı ve soyadı ve TC. no yazılacaktır.


Etiketler

Soru Sormak İçin

BU EĞİTİMİ İNCELEYENLER BUNLARI'DA İNCELEDİ

Diksiyon ve Beden Dili
Prof. Dr. Ümit GÜRBÜZ
  • Eğitim Tarihi : Yeterli başvuru sayısına ulaşınca eğitim başlayacaktır.
  • Eğitim Süresi :
    16 Saat / 1 Haftasonu
  • Eğitim Gün ve Saatleri :
    Haftasonu-09:00-17:00
  • Eğitim Yeri :
    Sürekli Eğitim Merkezi
  • Eğitim Ücreti : 250 ₺

    Worldkartlara vade farksız 3 taksit, diğer kartlara 3 taksit
Eğitimi Paylaş:
metin2 pvp serverler